„Stadionul Dinamo” pe ruta lui 335

Laudat fie Domnul, avem statie noua de 335!

Stirea asta in sine poate sa nu insemne prea mult pentru neinitiati. Dar pentru pasagerii frecventi cu treaba in zona Stefan cel Mare, calatoria pana la „treaba lor” presupunea pana acum planificarea unui itinerariu pentru care luau in calcul durata de asteptare pentru transportul in comun (fie el RATB sau Metrorex), numarul de schimburi necesare si distanta ce se necesita a fi parcursa la pas.

RATB-ul a fost ca de obicei foarte perspicace – i-a luat doar un catralion de ani sa se prinda ca intre Vasile Lascar si Perla mai incape o statie. Pe care au pus-o fix in usa stadionului, pe ambele sensuri de mers, si au botezat-o (firesc) Stadionul Dinamo. Singura problema e ca n-au facut si un mic instructaj soferilor, asa ca, extrapoland, cam 3 din 5 autobuze nu opresc in statie fara exprimarea dorintei tale in mod fatis de a urca/cobori acolo. 1 din 5 nu opreste nici atunci. Dar avem statie si-i dorim sa creasca, sa se implineasca si sa nu o desfiinteze mai marii ei.

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Noiembrie 5, 2014, in Thumbs up! and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: