Jurnalul Evei

Din 24 noiembrie avem vecini noi in www. O avem pe Eva, care scrie despre “Ei”! “Ei” sunt miticii barbati care i’au pus sufletul pe jar si viata pe esafod. Acei barbati care au determinat’o sa’si dea seama ca e o romantica incurabila si ca vrea sa impartaseasca asta cu toata lumea.

Am dat peste ea total accidental. O prietena mi’a trimis un link catre unul dintre articolele de pe blogul ei. Articol care vorbea despre cum exista pe lumea asta femei care dau barbatii pe spate si despre cum fiecare femeie e la un moment dat extrem de impresionanta pentru un anumit barbat cand se aliniaza stelele corespunzator. Cu alte cuvinte, in respectivul articol se detaliaza axioma “Fiecare nas isi are nasul” in vreo 2 scroll’uri.

De ce nu’mi place mie Eva? E simplu!

Domnisoara/doamna/batranelul (sau ce’o fi) insira niste banalitati despre femei si barbati cum n’auzi nici daca petreci o zi intreaga pe holul scolii de poeti si poetese. Si le insira cu pretentia ca a descoperit sensul vietii si e atat de binevoitoare incat sa’l impartaseasca cu muritorii de rand care dau click’uri ca oile.

Mai apoi, oamenii mai vechi printre bloguri s’ar putea sa’si aminteasca de Curvette. Care era, la vremea ei, geniala. Eva se straduieste si ea sa o ajunga din urma, daca nu ca experienta, macar ca stil. Ce nu pricepe ea, e ca sus-numita Curvette le zicea pe fata, fara fasoane de fata mare. Eva suna ca o eleva de liceu, candidata la “Tinere condeie”, cu pretentii de femeie matura care intelege viata si lumea in care traieste. Ce e mai trist e ca multi o cred si inghit periodic lingurita de ineptii servita gratis.

Www’ul e mare si multi sar gardul in el (eu insumi sunt un exemplu graitor). Eva insa, ma calca pe bocanci. Si mie’mi plac bocancii mei. In consecinta, primul copy-paste dat din jurnalul ei direct pe facebook’ul vreunui puber pe care o sa’l vad o sa suporte consecintele. Daca vreti voi neaparat, puteti sa ziceti ca’s o haterita! 🙂

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Ianuarie 27, 2013, in Frustrarea mea proprie si personala and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. DA ! Prea multe femei care nu spun nimic in blogosfera ! Foarte tare articolul.

  2. Cu mine in frunte? :))

  3. nu ai lasat discutia din camin neterminata.. :))

  4. u care esti mai desteapta ne poti spune care e scopul vietii?nu,nu poti pt k habar nu ai,sau poate scopul tau este sa critici pe oricine

  5. Woohoo! De cand n-am mai avut un hater! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: