Scandal la opera

“Cum se numeste.. incepe cu P, tot barbat o are. O are de mic, apoi creste, face probleme..”

Da, ati ghicit, despre pasiune este vorba. Sau cel putin asa sustine Maria, sotia lui Tito Morelli, un tenor italian venit sa scoata din anonimat o sala de opera din Cleveland.

Scandaloasa replica doamnei Morelli, intr’adevar, dar nu de’aici porneste totul. Desi, din prea multa pasiune specifica sangelui latin cei doi se cearta, el bea, ea fuge, el lesina in aburii alcoolului si toata lumea crede ca s’a sinucis. E mult de digerat, nu’i asa? Si nici macar nu va puteti imagina ce urmeaza..

Comedia spumoasa prezentata la teatrul Nottara merita toti banii (eu am mers prin MOFT, dar daca plateam biletul n’as fi regretat niciun banut). Mircea Diaconu e deasupra tuturor in pielea lui Saunders producatorul de opera crizat, panicat, cu o gestica inegalabila si o fobie eterna fata de pastilele recomandate de doctor pe care fiica’sa tot incearca sa i le bage pe gat. Fiica ce’si asteapta implinirea erotica de la minunatul artist, ajungand s’o primeasca de la stersul sau logodnic deghizat in Othello. Si mai mult de digerat..

Eu recomand piesa oricui are nevoie de’o portie sanatoasa de ras. Nu stiu cat conteaza asta in ochii vostri. V’o recomanda si metropotam, just in case..

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Mai 14, 2011, in Thumbs up! and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: