UDMR are ultimul cuvant

Cel putin asa zic astia de la Antena 3, bazandu’se pe recenta declaratie lui Basescu potrivit careia soarta lui Boc sta in mana UDMR’ului.

O fi sau n’o fi asa, eu nu stiu. Nici nu ma hazardez sa’mi dau cu parerea. Dar domnul de la UDMR adus in studioul emisiunii “100 de minute” e sarmanul atacat din stanga si din dreapta si de pe oriunde se poate, pus la colt si infierat cu “UDMR tine cu oricine e la putere ca sa’si atraga beneficii”.

Acum, just e ca situatia cam asa se prezinta. Dar.. E o emisiune televizata, care doreste sa prezinte publicului versiunile tuturor partilor implicate in respectiva problema discutata. Ori daca se pun 2 cucoane cu gura pe o singura persoana, si trebuie sa mentionez ca nu au facut asta cu prea mare politete, respectivul om nu numai ca nu’si mai gaseste dreptul la replica, dar este in totalitate indreptatit sa se ridice si sa plece, din moment ce lui nu i se aplica acelasi tratament ca si celorlalti invitati din platou. Nu?

Si toate acestea in timp ce doamna Stoicescu, pentru ca totusi este o doamna, care avea acolo functia de moderator, nu intervenea nicicum..

Reclame

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on februarie 18, 2011, in Regular/Regulat and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: