Imi place..

..in cuier, nene.

Da mai, mie acolo imi place sa’mi pun poseta cand n’o pun pe masa, pe scaun, pe pat, pe patul colegei, pe biroul celeilalte colege, pe fotoliu, langa televizor sau mai stiu eu unde. Se simte vreun bolnav de cancer vindecat ca prin minune pentru ca acum stie tot www’ul treaba asta? Ma indoiesc.

Anul trecut au zis toate ce culoare au la sutien. Sa zicem c’avea (putin de tot) sens, caci si cancerul mamar si sutienul traiesc cam in acelasi areal. Dar poseta? Inainte avea rost, caci poseta se purta atarnata de umar, care tot prin zona de interes a cancerului mamar se afla. Dar cum domnisoarele poarta acum gentuta pe brat/antebrat, campania asta imi pare a fi mai mult una de constientizare a perversei de pe targu ocna si’a batei cu care „mi’a dat de m’a julit” fix in antebratul lucrat cu atata migala carand o posetuta.

Mi se pare o campanie de constientizare stupida si facuta la nimereala. Ca sa nu zica nimeni ca nu s’a facut ceva. Singura legatura dintre poseta si cancer sunt femeile. Asta am ajuns: o legatura intre un obiect si’o boala. Fascinant! Puteam la fel de bine sa ne folosim de mascara sau papitoi de plus in loc de genti. Ca tot femeilor le sunt specifice si acelea. Sau fuste. Sau tampoane. Sau vopsea de par. Si lista poate continua..

Si daca tot vrem sa constientizam populatia, de ce suntem misandre si nu le dam cu vestea in frunte si barbatilor? Si ei au borsete pentru nimicuri sau genti in care’si pun sculele sau laptopurile, si ei au poate o sora/mama/prietena/cunostinta cu risc de cancer mamar crescut. De ce sa le chinui imaginatia cu tot felul de fantezii in legatura cu locul in care iti place tie sa’ti desfasori viata sexuala, cand de fapt nu asta e mesajul pe care vrei tu sa’l transmiti?

E’o campanie stupida. Bate pana si brandu’ de tara la fundul gol. Dar, cumva, atrage. Suntem noi atat de doritori de a fi in stare sa spunem „am facut ceva” desi n’am facut nimic incat prinde orice? Rezultatele unei astfel de campanii nu consta in cate femei isi pun la status locul preferat de lasat poseta, ci cate au sa fie convinse sa faca un control dupa ce vad Facebook’ul invadat de locuri din astea. Din punctul asta de vedere, „campania” e doar un troll enervant.

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Octombrie 24, 2010, in So wrong on so many levels and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. „misandre”….asta cam explica…:)):))

  2. cuvinte noi? ;))

  3. :)):))…interesant ca doar u l-ai folosit dintre toate persoanele pe care le cunosc…:))

  4. asta pentru ca sunt unica si speciala. si desteapta si frumoasa. 😛

  5. corect corect corect corect…dar poate si pt ca nimeni nu a avut nevoia de al pronunta:-P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: