Last night.

Aseara mi’am cunoscut vecinii. Si’am facut’o in modul absolute cliseic din filmele americane: “Ai niste zahar?”. Dar la asta s’a ajuns abia pe la 1-2 noaptea.

De cu seara au venit gagicile in vizita si m’au inveselit, pentru ca that’s what friends are for. Crisunel m’a initiat in arta eye liner’ului si’a conturarii sprancenelor, iar Mirunica a facut lobby pentru anumite comportamente. Toate bune si frumoase, dar eu n’am retinut decat partea cu machiajul.

Pusi pe fapte rele, porniram vijelios spre Piranha pentru imbarbatare si vin fiert: 2 electronisti si’o medicinista. Piranha plin, 21 plin.. toate astea au facut ca vitejia sa se transforme in coada de la shaormeria din Regie si un flyer cu tatuaje care porneau de la 30 de RON. Hepatita era probabil bonus. 🙂

Descurajati, infrigurati, cu dureri atat trupesti cat si sufletesti, ne’am intors in Leu. Unde ne’am adunat intr’o minunata petrecere de poli: n baieti si 2 fete. Dintre care una cu prieten. Tipic.

Am scos 2 plite pe hol, am fiert 3 litri de vin, am facut 14 clatite in vreo 4 ore, si le’am mancat/baut pe toate mult mai repede decat le’am preparat. Vecinii au fost simpatici si si’au dat acordul pentru un mic troc: ei ne dau zahar, noi le dam vin.

Pana la urma, prietenii sunt cei care conteaza. Restul persoanelor vin si pleaca, lasand asupra ta doar o impresie de moment, o urma in nisip care dispare. Si e frumos sa stii ca mai exista si altceva in afara simplelor urme. Ca sunt oameni care vin in asfintit si te tarasc din casa ca sa te binedispuna. Asta te face cu adevarat fericit. Restul..sunt doar momente in vant.

Anunțuri

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Octombrie 9, 2010, in Sweet Stuff and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: