Ce faci ma la 10 noaptea?

S’a panicat Romanica si cica tre sa stingem becu’. Si nu ca am fi constientizat ca suntem consumatori in draci, ca resursele de carbuni/petrol is pe sfarsite, ca rusii pot sa taie alimentarea cu gaze cand li se scoala sau ca un accident nuclear chiar nu ne trebuie in momentul de fata. Ci pentru ca a facut poc o instalatie de aer conditionat intr’o maternitate.

Condoleante sincere pentru mamicile si taticii care si’au pierdut copiii in evenimentul asta stupid. Dar nu pot pricepe in ruptul capului cu ce’o sa’i ajute, ori pe ei, ori pe copii, faptul ca eu o sa stau la lumina de lumanare in loc de bec la noapte. Mortul de la groapa nu se intoarce, durerea nu se alina, iar Dumnezeu oricum nu ia in seama multe lumanari aprinse de si mai multi pacatosi aici pe pamant si’i trimite pe bietii copii unde vrea el.

Mai apoi, daca parintii pruncului sunt atei? Sau daca atunci cand ar fi crescut, pruncul insasi ar fi devenit ateu? Poate nu i’ar placea sa’i fie indesata cu de’a sila pe gat o traditie apartinand unei anumite religii, oricare ar fi ea.

Probabil o sa tin becul stins diseara, pentru ca lumina monitorului mi’e de ajuns seara daca nu citesc, nu scriu sau nu’mi fac unghiile/parul. Dar daca am nevoie n’o sa ma impiedice o hotarare luata aleatoriu de cateva capete luminate de lumanare in loc de soare. Nici lumanari n’am sa aprind. Pe astea sa le aprinda Cseke Attila si Raed Arafat, dar nu pentru copilasii morti in Giulesti. Sa le aprinda pentru noi, cei care nu vom beneficia in viitor de servicii medicale corespunzatoare pentru ca toti medicii, impreuna cu tot personalul medical calificat, au plecat spre tari mai calde, unde salariile raman la fel si unde ministrul sanatatii nu ii trimite la plimbare.

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on August 18, 2010, in So wrong on so many levels and tagged . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: