Povestea de seara, cu tanti Ludmila.. Reloaded

Se dau urmatoarele conditii ambientale, de la 10 pm pana acu:

1. De peste parau, din stanga, se aude un zgomot pe care unii l’ar defini drept muzica, iar altii poate chiar cantec romantios. Eu il definesc ca manea indo’italizata cu continut explicit de “I’m with stupid”. De fapt manelele sunt muzici de oameni cu IQ pana la cer fata de treaba asta. Ramane continutul explicit deci.

2. Un nene politist domiciliaza fix in zona de unde vine galagia. Unde’i siguranta? Unde’i increderea? Eh, les neiges d’antan..

3. Din coltul drept mi se pare ca mi’a pus un prieten ceva rockareala. Suna bine dar contrastul e prea puternic, boxele lui prea slabe, iar eu oricum vreau liniste.

4. Vecinul de peste drum, un tip un pic mentally challenged, renumit pentru vocalizele pe Guta in plina strada ca exercitiu probabil pentru ora de canto de la scoala de cantareti bisericesti pe care o urmeaza, care tinea pana acu petreceri cu manele si pe care l’am regretat in seara asta avand in vedere oferta concurentei, a pus hip’hop. Care inca se aude. Si e aproape 2 dimineata. De la mine din camera se mai aude doar basul. Ai mei insa cred ca prind toate nuantele, desi se chinuie sa doarma.

Norocul meu ca pot dormi si langa tun.

Reclame

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on august 11, 2010, in So wrong on so many levels and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: