Ciorba a la grec.

Ca si la celelalte editii, in seara greceasca, invitati de onoare sunt membrii ansamblului “Elpis” din Tulcea, care va vor prezenta o suita de dansuri traditionale grecesti. Alaturi de acestia vor evolua pe scena si iesenii din ansamblul “Dyonissos”.

Proiectia de film la care urmeaza sa asistati dupa spectacol este o comedie romantica realizata in Grecia in anul 2007.

Este vorba de povestea lui Paschalis, un inginer agronom care planuieste sa se casatoreasca. Din greseala insa ia vaporul catre Sifnos, unde o intalneste pe Zoi, o fotografa frumoasa, dar ciudata. O neasteptata greva a capitanilor face lucrurile si mai dificile, lui Paschalis devenindu-i astfel imposibil sa ajunga la propria-i nunta. Lucrurile par insa ca se schimba in bine cand tanarul intalneste un cuplu in Sifnos care il poate ajuta sa-si contacteze viitoarea sotie la timp pentru ceremonie. Cum insa lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par, incidente amuzante se intampla, fapt ce duce la descoperirea unor aspecte inedite cu privire la cei patru eroi.

*Urna amplasata langa scena asteapta si in seara aceasta donatiile dumneavoastra pentru cei afectati de inundatii din judetul Tulcea.

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iulie 24, 2010, in Regular/Regulat and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: