Run Forest, run!

In aceasta seara ne navalesc si turcii si tatarii. Asadar, fugiti, romani spre Piata Civica cand se lasa seara, caci altfel nu e sansa sa supravietuiti.

Avangarda va fi alcatuita din ansamblul de dansuri turcesti “Tuna” din Tulcea si de grupul vocal “Kaynanalar”, tot din Tulcea. Grosul armiei il vor reprezenta membrii ansamblului de dansuri tataresti “Yildîzlar” din Mihail Kogalniceanu, Constanta, iar ariergarda va fi grupul vocal “Narenler” din Tulcea. In fata unei asemenea invazii, sa recunoastem ca nimeni nu ar putea rezista..

Comedia romantica propusa in aceasta seara reprezinta povestea de iubire dintre tanara Gozde (Berguzar Korel) si Ali (Tolgan Sayisman). Tatal fetei, un puternic om de afaceri, decide sa faca unele schimbari in cadrul firmei pe care o detine, ceea ce ii face pe angajatii sai sa se teama ca vor ramane fara loc de munca. Abili, acestia pun la cale un plan in cadrul caruia Ali, fiul unuia dintre angajati, trebuie sa o curteze pe Gozde, care va trebui la randul sau sa-si convinga tatal sa renunte la restructurari. Planul angajatilor se transforma insa pe nesimtite intr-o poveste cu adevarat romantica, cei doi tineri indragostindu-se unul de celalalt.

*Va multumim pentru generozitatea de care ati dat dovada pana acum si va invitam ca si in aceasta seara sa va aratati sprijinul pentru persoanele sinistrate din Delta Dunarii. Urna va fi amplasata langa scena, ca in fiecare seara, pentru a primi donatiile dumneavoastra.

Anunțuri

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iulie 23, 2010, in Regular/Regulat and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: