Saptamana filmelor desculte..

Astazi, aceeasi ora, acelasi loc, va asteptam la duel. De o parte dansurile ansamblului aroman din Tulcea si cele ale grupului german Rhytmus, tot din Tulcea; de cealalta, dumneavoastra, publicul nostru, inarmat cu aplauze.

Filmul ce urmeaza a fi proiectat este o comedie romantica cu note dramatice. Speram insa ca dramatismul nu va acapara seara, impiedicand buna dispozitie sa ne intovaraseasca.

Nick (Til Schweiger) este considerat de catre toti oaia neagra a familiei. Tatal sau vitreg il desconsidera din cauza faptului ca nu poate ramane pe un post stabil, considerandu-l un pierde-vara. Insa tanarul reuseste sa se angajeze la o clinica psihiatrica, unde o salveaza de la sinucidere pe Leila (Johanna Wokalek). Plecand si de la clinica, Nick e urmarit de tanara si surprins de prezenta acesteia in bucataria lui, desculta, imbracata doar in halat. Intalnirea aceasta nocturna este cea care declanseaza actiunea, momentul de la care se porneste relatarea povestii lor de dragoste.

*Ca si aseara, langa scena va exista o urna in care cei cu suflet mare si cu inca ceva pe langa el vor putea pune niste banuti pentru persoanele afectate de inundatiile din Delta Dunarii de anul acesta.

**Acelasi indemn ca si ieri: da log out si get a life. Hai cu noi in Piata Civica! Am fost aseara si’am testat: tantarii nu sunt chiar asa de rai cum preconizam. 🙂

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iulie 20, 2010, in Regular/Regulat and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: