Ce stii despre dragoste?

Dupa declansarea ostilitatilor la orele 20:30 in Piata Civica cu spectacolul sustinut de ansamblul Zadunaiskaia Sici din Tulcea (cantece si dansuri) si grupul Dunai din Pardina (cantece), EUdivers invita romanticii si nu numai sa raspunda la o intrebare simpla: Ce stii despre dragoste?

Nu e nimic intamplator, aceasta intrebare fiind motto-ul filmului ce urmeaza a fi proiectat dupa spectacolul mai sus detaliat.

Povestea incepe intr-un sfarsit de octombrie pluvios. Roman (Aleksey Chadov) si Katya (Olga Makeyeva) se intalnesc intr-un tramvai, legati fiind doar de dorinta eliberarii de stresul citadin. Un fotograf vesnic in cautarea emotiei sentimentelor si o studenta la Conservator la violoncel.. desculti in ploaie, vor incerca sa raspunda intrebarii, starnind astfel o frumoasa poveste de dragoste.

Filmul este realizat in regia lui Alan Badoyev, iar muzica ce insoteste drumul spre iubire al celor doi este compusa de Zeljko Marasovich.

**Ce’i mai sus e de ochii lumii. Acum, ca de la om la om: preferi sa stai in casa ca un cartof de canapea (caci poate „couch potato” nu stie toata lumea ce e), in loc sa iesi la aer (cu tantari, recunosc, dar aici lucram cu materialul clientului), sa socializezi si sa te bucuri de un spectacol si un film? Da log out si get a life: Hai cu noi! 😀

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iulie 19, 2010, in Regular/Regulat and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: