Ugh.

Am citit azi niste articole ale unei persoane care publica de 5 ani (se pare) intr’un ziar tulcean. Nu am sa dau nume de niciun fel, pentru ca nu urmaresc sa trezesc nicio antipatie. Sa fim seriosi, niciun jurnalist cu oarecare „experienta” nu vrea sa’si vada numele terfelit pe blogul unei pustoaice de 20 de ani.

Nu erau articole cu totul proaste. Dar exprimarea natanga si regulile gramaticale si de punctuatie respectate din doua in doua care i s’ar iarta unui elev de liceu nu pot fi trecute cu vederea in cazul unui jurnalist. Poate m’am obisnuit eu sa citesc numai Lelia Munteanu si articolul care tine prima pagina in Gandul si acum stramb din nas la ceva scris cu mai putin profesionalism, dar totusi.. Si cei din Tulcea sunt tot oameni cititori de ziare si merita aceeasi calitate pe care o primesc cititorii din restul tarii in ceea ce priveste informatia publicata intr’un cotidian.

Si da, probabil ca la capitolul economic ziarele din Tulcea nu stau chiar atat de bine incat sa’si permita angajarea unor diverse persoane cu inalte scoli de jurnalism in CV, dar situatia e un pic jenanta. Sper sa nu fiu inteleasa gresit, nu cer capul nimanui, dar un ziar care se respecta cere si o a doua opinie din partea unui redactor-sef inainte de publicarea oricarui articol. El/Ea.. ce’a pazit in cazul de fata?

Anunțuri

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iunie 29, 2010, in So wrong on so many levels and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: