Moarte la neamuri!

Nu la ale mele, ci la ale lui Bill. Chiar si alora de gradul n, caci prea s’au inmultit apocaliptic, mai ceva precum lacustele Egiptului.

Razboiul a fost declarat in mod oficial acu mult timp. Practic, s’a pornit la atac abia saptamana trecuta. Cauza, un nepotel care misuna prin cuptorul cu microunde dupa ce mi’am incalzit eu papica si vreo 8 veri si unchi care’mi rodeau culegerea de mate cand am decis sa fac ordine si disciplina pe raft. Efectul, achizitionarea de Raid Max si folosirea lui in combinatie cu un produs suspect pe baza de petrol, care pute ca naiba, luat de la o farmacie veterinara. Parerea mea e ca cel din urma e mai recomandat pentru capuse, paduchi si alti paraziti, dar nenea veterinaru’ m’a asigurat ca merge si pentru gandaci.

Momentan, sunt in plina ofensiva. N’am asistat la contraatacuri inca si sper nici sa nu fie cazul. Should it happen, I’ll let you know. Though, you probably don’t give a shit.. 😛

Anunțuri

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Aprilie 27, 2010, in Bitter'sweet humour and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: