Fundatia „Camera de alaturi” proudly presents..

.. pe Dudu cel de Otel, in principiu, ca aia o fost gogomania serii (cel putin din punctul meu de vedere). Dar pe langa asta, fundatia mai aduna si tigari si bautura pentru copiii din Haiti, mai da si amenzi pentru zgomote perverse si mai trimite si oameni nevinovati, vreo 8 etaje in jos, ca sa faca ingerasi in zapada. Cam astea au fost rezultatele unui campionat de macaua pe pedepse.

Patania cu Otelatu’ vine cam asa.. Am pierdut, fireste si am fost nevoita sa’l sun pe Dudu, prezentadu’i urmatorul scenariu: una bucata prietena din strainatate care l’a vazut pe Acasa, s’a amorezat de pectoralii si chiloteii lui tanga cu trompa. Acu, chipurile, se intoarce in tara si vrea un show privat cam pe sambata viitoare.

Numarul de telefon il poate lua oricine de pe contul de hi5 si, spre surprinderea mea, cineva a si raspuns desi era un pic trecut de miezul noptii. Se pare ca asta e numarul pentru joburi, dupa cum a marturisit simpaticul domn, asa ca ne’am pus pe aranjat detalii pentru urmatorul sau job fictiv. Pe scurt, ma cheama Laura, stau in Cotroceni, prietena mea vrea un show complet dar fara happy ending (ca domnul are principii si nu ofera) si e dispusa sa dea cateva sute de euro, pret absolut decent pentru orice om normal, dupa cum a spus Dudulica. 😀 Intr’un final o ramas sa ne vedem pe miercuri si sa stabilim detaliile finale, ca’l apucasera pudismele si nu putea discuta over the phone despre cum o sa dea dovada ca stie cum se flexeaza un muschi.

Pentru cei profani de Dudu Steel si ale sale calitati, dati click aici. Ii puteti admira pachetelele de steroizi puse cu lopata pe sub piele. 😛

Anunțuri

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Martie 16, 2010, in So wrong on so many levels and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: