Inca un blog..

Oamenii mari nu pot iubi gandirea celor mai tineri ca ei. Le e mult prea straina. O percep, se straduie sa o inteleaga, dar nu o pot patrunde, indiferent de varsta sufleteasca. Si, de altfel, unui om batran nici nu’i sade bine sa aiba exuberanta tinereasca in suflet. Cel putin nu intr’atat de multa incat sa topaie si sa vorbeasca pe intelesul tineretului. Asa cum nici unui tanar nu’i sade bine cu o gandire batranicioasa.

Am realizat lucrurile astea in urma unei analize absolut stupide desfasurate in mintea mea. Intrebarea pe care mi’am pus’o era mai mult decat plain and stupid: De ce nu’mi remarca nimeni de seama blogul? V’am spus eu ca’i stupida. Dar eu nu’s. Asa ca mi’am dat seama: eu scriu ca un copil. Bruma de talent pe care o am nu mi’am exersat’o in veci in mod serios. Si nici nu stiu cum as putea’o face. Caci Electronica e la parter, pe cand Jurnalismul la etajul 7.

Si’asa mi’am dat seama. Cei care ma citesc au varste apropiate mie. Majoritatea intrati de pe linkul de la status, nu’i asa? Cine sa ma promoveze? Cine sa ma creasca? O persoana competenta in materie o sa fie doar in trecere pe’aici si’o sa spuna „Inca un blog..”

Si exact asta e aici.. Inca un blog..

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Ianuarie 10, 2010, in Regular/Regulat and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: