Geoana vs. Base

E vineri. Mai sunt doua zile de stari febrile. Si nu, nu din cauza gripei, ci a alegerilor.

Azi, seminarul de analiza: „Voi cu cine votati?”. Cativa Base, restul Geoana.

„De ce cu Basescu? Tu.”

„Pai PSD’ul fura.”

Altul, fara tragere de inima fata de Base..

„Basescu a avut o singura replica toata campania: ca ne apara de moguli. Cum poate sa faca asta cand Voiculescu si’a dublat averea pe timpul mandatului lui Basescu? Si el a furat..”

De unde se trage concluzia ca toti fura, da? Sa tragem deci linie si sa adunam.

Concluzia fireasca presupusa de popor e ca oricine ar veni, o sa fure. Pai si daca tot e asa, sa lasam placa cu „Hotii!” deoparte si sa analizam celelalte calitati ale candidatilor.

Nu stiu cati au avut interesul sa urmareasca dezbaterile prezidentiale, in special pe cea de aseara, cand Base s’a batut cu Geoana pumnul in piept ca a facut si a dres si ca Geoana o sa vina cu Iliescu, Nastase si Vanghelie. Geoana, baiat simtit, a vorbit frumos, a facut apel la diplomatie (dar cand n’ai cu cine, n’ai si gata) si a ignorat atacurile contracandidatului. La sfarsit (ca si la inceput de altfel) Base ne’a mai povestit o data ce frumos lupta el impotriva mogulilor, a mai atacat un pic PSD’ul si gata. Geoana a facut un mic tur de multumiri in genul alora de la Oscar, si si’a prezentat poporului oamenii care’i stau aproape si’l sustin. Fireste ca langa el au venit in astea doua saptamani si PNL’ul, si membri UDMR, PNG, PRM sau mai stiu eu care. In plus, a venit Doina Cornea, luptatoare ferventa impotriva comunismului. Si’asa a picat argumentul lui Base cum ca PSD’ul vrea o reintoarcere a comunismului. Cu un singur om si un singur discurs de incheiere. Unul facut intr’o maniera civilizata, asa cum noi nu prea am mai fost obisnuiti in ultimii 5 ani.

Analizand un pic ce se intampla pe la altii, cred eu ca americanii is cei mai tari. La ei, presedintele trebuie sa aiba un trecut fara pata. Al nostru (cel de’acu, cel putin) are un dosar penal in care nu se poate actiona din cauza imunitatii diplomatice oferite de functie. Pai e frumos?

Concluzie? (Parafrazand Petromul..) N’om ajunge noi nemti prea curand, dar daca nici presedintele nu stie cum sa se poarte, noi de unde sa invatam?

Anunțuri

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Decembrie 4, 2009, in Regular/Regulat and tagged . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. inteleg ca l-ai votat pe Geoana…a fost aproape…

  2. si chiar crezi ca Bush a avut un trecut fara pata? Sa lasam pe altii sa faca politica. (multam de mesaj, love you too >:D<)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: