Ia cu paine, Gogule, sa nu ti s’aplece.

Mai dilueaza campania, mai stai si pe’acasa, mai baga un energizant ceva, ia cu painica.. ca poate, Doamne fereste, ti se’apleaca cum ni s’apleaca si noua si nu mai ajungi in turul doi.

Acu, bre Base, n’ai fost matale moderat in nicio iesire si in nicio baie de multime si te stim toti ca pe’un cal breaz pentru treburile astea. Dar zau ca nu’i frumos ce’ai facut ieri. Cand i’ai vazut matale pe nea Sarkozy sau pe Obama cocotati pe ghiveci in fata palatului din Champs-Élysées sau in fata Casei Albe? Este ca nu i’ai vazut? Si’atunci de unde pornirea asta de a te scalambai si a te face de ras taman in campanie electorala? Nu vezi ca in Europa nu’i la moda?

Crezi ca’i pasa ciobanului ca tu ai un moment de sinceritate electorala si plin de compasiune ii spui ca nu sunt bani? Al naibii, dar bani de campanie pentru referendum si, implicit, pentru tine, s’au gasit cand a fost musai, nu? Explica’i asta ciobanului si’apoi promit ca’ti dau voie sa te faci de ras cat vrea muschiuletu lu’ matale ala imbracat in jacheta cu ancora. 🙂

Reclame

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on octombrie 29, 2009, in Regular/Regulat. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: