Este nasoale treburile pe’aci..

Stimata profa de info din liceu.. Mi’ai fost simpatica, dar cat de greu ti’era sa ne predai si noua C++? Sau cat de greu i’ar fi fost directiunii sa se intereseze si de materia asta, astfel incat la sfarsitul liceului sa nu iesim cu atestat dar altfel perfect tembeli?

Fac C++ la faculta. Si’s singura din grupa care habar n’are ce’i ala pentru ca in liceu am facut Pascal. Si chiar si acela superficial. Inutil sa mai mentionez ca ma simt stupid intre toti aia care chiar au idee despre ce se vorbeste la curs/laborator.

Banuiesc ca ar fi fost mult mai eficient daca ni se predau macar notiunile de baza din C, decat sa ni se predea de patru ori vectorii in Pascal. Dar..n’ai cu cine.

Si mergi la o faculta ca asta a mea, tu, fost elev cu 10 la info.. ca sa descoperi ca de fapt nici de 5 n’ai fi pe langa cei din jurul tau. Si te seaca treaba asta, dar ce poti sa’i faci? Mergi cu grupul, caci proful nu poate taragana intregul curs doar pentru tine, inveti din mers cat poti, mai faci si pe’alaturi.. Iar in final, speri sa treci. 🙂

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Octombrie 14, 2009, in Regular/Regulat and tagged . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. asa e la profil real,neintensiv info 🙂 mai peste tot.am colegi acum care au fost info intensiv si au facut pascal(bucuresti),asa ca nu te mai vaita 😀

  2. Welcome to my world… suntem 5 la curs si tot atatia la laborator. De ce? SImplu… restul stiu si si-au luat teme de casa deci canci curs canci laborator!!!

  3. Nu numai in Tulcea se intampla asa. Si eu tot pascal am facut vreo 3 ani, materie care s-ar fi putut face intr-un an lejer. Dar cum nu exista un nene sa observe asta si vada ca unele lucruri se pot face in mai putin timp, ca nu tot romanul e asa prost cum il cred uni acolo sus la „Putere”. O fi Repetarea mama invataturi dar dupa o anumita perioada de facut acelasi lucru de nu stiu cate mi de ori incepi sa te plictisesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: