De ce ti’e frica nu scapi

Peste 6 ore trebuie sa ma trezesc. Suna ciudat, din moment ce inca nu m’am pus sa dorm, dar asa mi’a zis mama pe ton apocaliptic „La sase jumate trezirea!”

Si se vor cutremura ingerasii si se vor infricosa zanele si se vor inspaimanta dracusorii..dupa care ma voi trezi si voi merge, brava, darza si cu batatura in talpa dreapta la cules la vie. Iar.

Dar ce conteaza. Ma imbarbatez (de ce nu putem spune ‘infemeiez’?) ca asta o sa ma ajute sa scap de alea 5 kile nenorocite pe care le’am bagat in ghiozdan cat am fost la Timisoara si ca apoi pot spune ca am facut’o si p’asta. Ca si Gheorghidiu (again) vreau sa pot spune ca nicio experienta fundamentala nu’mi lipseste din CV. Si cum se putea sa’mi lipseasca taman culesul de Merlot? Caci Merlot culegem maine. Si randurile’s mari si rele. Si butucii is desi, nu ca la Otonel unde puteai gasi si un interval intreg gol’golut.

Merlot n’am mai cules pana acu. Is struguri negri, oricum. Asa ca luni, cand pornesc spre Bucuresti, o sa am unghiile date cu oja neagra ca sa camuflez efectul coloristic deosebit conferit de must, pamant si..poama in general. Asta fireste, daca o sa mai am unghii..

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Septembrie 26, 2009, in Regular/Regulat. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: