Dorele, ne cazam si noi mai cu talent?

NU. Ce’ti trebuie tie cazare cand ai un site si un intreg sistem de secretare de injurat?

Culmea, alte facultati din cadrul Politehnicii (gen Inginerie Mecanica, Automatica, Inginerie Electrica) au afisat pe site’uri, pe forumuri, mai stiu eu pe unde. La Electronica..

„Ce’ti trebuie tie sa stii atatea lucruri? Vezi’ti ma de viata ta stupida in continuare. Zici ca vrei facultate? Vrei sa ai o educatie, sa te formezi ca si persoana? Fugi ba de’aicea. Nu va stiu eu pe voi, studentii, vreti loc la camin ca sa frecati aiurea banii primiti de la mamica si taticu, sa va imbatati si sa faceti orgii prin caminele facultatii. Nu’i asa? Ba s’o crezi tu..”

Dar eu totusi sper sa se afiseze si la noi pe site ceva. Orice altceva in afara de faptul ca tre sa ne prezentam luni. Sa ne zica barem „Ba, dobitocule, tie nu’ti dam loc. Ca nu ne place caligrafia ta de pe cererea de cazare, ce motiv mai bun vrei?” sau „Na ba si tu un loc. Cica nu ne dau astia voie sa’ti dam numa o saltea si un loc rezervat dupa ghereta de Fornetti din Gara de Nord asa ca suntem nevoiti sa’ti dam un pat intr’o camera. Sper sa aiba plosnite, na!”.

Mai dau un refresh, mai deschid site’ul din nou.. Ca tot romanul, sper si eu ca poate, poate. Abia acu 5 minute am realizat ca de’acu se face maine si nici super’secretara nu mai sta la ora asta sa uploadeze informatii noi pe site. Desi ma intreb ce’o fi facut toata ziua de n’a apucat..

P.S.: Faza cu ghereta de Fornetti e trade mark a la cipalau. Happy now? 😛

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Septembrie 25, 2009, in Regular/Regulat. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. pai simplu…secretara de la Poli se intalneste cu secretara de la Constructii si bea o cafea si mananca pizza…duh…pentru ca nici la noi nu s-au afisat caminele…si alta: vezi ca faza cu Fornetti e marca inregistrata asa ca vezi cum o folosesti 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: