10 motive pentru care nu’mi plac nuntile

1. Se porneste de la premisa ca fericirea absoluta poate fi atinsa doar in cuplu.

2. Trebuie sa petreci (ca fata) o groaza de timp cu pregatirile.

3. De regula muzica e nasoala. Sari din populara in manea, faci hore pe Guta, dans din buric pe Irina Loghin, iar singurele melodii acceptabile sunt dansul pinguinului si menhaito. Rog persoanele care nu au avut asa muzica la nunta lor sa ma scuze. Ei is exceptia care confirma regula.

4. Mancarea e cu siguranta diferita de ce stii tu de’acasa. De’aci pot porni diverse probleme gen greturi, balonari sau indigestii.

5. Ai ocazia sa admiri fatuci cu silueta nu chiar perfecta costumate cu tot felul de rochite mulate si kitch’oase.

6. Oamenii se imbata si fac circ. (Asta e funny in dictionarul meu, dar cu siguranta lipsit de eleganta.)

7. Observi specimene de diferite varste (7-60 ani) dansand expresiv si cantand cu patos despre noroc, dolari si dusmani. In special copchilaret de 10 ani cu dusmani de CS si bani de Monopoly.

8. Pana acu, la nuntile la care am participat erau putine persoane de varsta apropiata si cat de cat cunoscute mie. Asta ca sa evit povestile alea in care nu cunosc pe nimeni la nunta in afara de ai mei.

9. Se da dar, iar dupa nunta se obisnuieste sa se intrebe „Si cat au scos mirii?”. De parca altfel nu ai avea ce cauta la nunta lor, dorindu’le fericire din suflet.

10. Nu poti pleca la ce ora vrei, din motivul mentionat la 9. Lumea se asteapta sa motai pana la ora 4-5 dar sa stai sa dai darul.

*In rest, nuntile’s OK, fiind singurele petreceri cu hore/sarbe (thumbs up for that). Baiul meu e ca inca n’au inceput alea ale alora din generatia mea, unde sa merg cu prieteni pe care ii cunosc si cu care sa pot sa ma distrez. Astept cu nerabdare o nunta la care sa merg cu Bebe si sa dansam pe arabeasca exact asa cum ar trebui, nu cum fac domnisoarele de onoare dependente de Taraf TV. 🙂

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iulie 27, 2009, in Regular/Regulat and tagged , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: