Fireste!

Ca raspuns la a ta sintagma de incurajare electorala (pentru necunoscatori: „Ia atitudine!”) iti prezint titlul postului astuia. Cum sa nu iau atitudine? Ba bineinteles ca iau doar ca momentan ma lafai pe’aci prin camera, pe sub masa, pe sub birou, pe unde pot si eu, razand de mama’mama.

Pentru ca niste nene tare rai te’au strigat la un moment dat „Eba”. Si’acum, probabil a fost sclipirea de geniu a vreunui consilier de imagine, dar mi se pare bestiala ideea de a folosi acest apelativ in campanie. Mergand pe ideea ca nu exista publicitate negativa ci doar publicitate (punct) tu si a ta echipa de consilieri (mai mult ei decat matale, recunoaste) ati luat numele cu care te stie un intreg popor mancator de seminte la Mondenii si Divertis si l’ati folosit in campanie.

Felicitari! Cred ca esti primul candidat cu o campanie frumos organizata, de care nu se mai poate rade, ci impreuna cu care se rade.

Sa’ti spun un secret: cam obisnuiesc sa fac baza de tine. Si nu din cauza „eba” ci datorita buzelor care par cam botoxate. Dar de’acu, ce pot face, jos palaria in fata unei asa campanii electorale. Desi, inca imi vine sa rad cand trec pe langa maretul (la propriu) afis electoral arborat in mijlocul orasului. Am vrut azi sa’i fac o poza, dar ma grabeam. Data viitoare cand trec pe’acolo promit sa’mi fac timp. 😛

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Mai 19, 2009, in Regular/Regulat. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: