Explodează Gugăl!

(Nu va faceti griji, n’am inceput sa scriu cu diacritice. Am scris Gugăl ca probabil n’ati fi inteles la ce ma refer daca scriam Gugal. Pe explodeaza l’am diacriticat doar ca sa nu faca nota discordanta.)

Presimt ca asta seara Gugăl face kaboom de la atatea sărciuri de „Niculitel”. Pentru ca cineva ne face (in sfarsit) reclama. Crin Antonescu (da, el, nenea de la PNL care s’ar putea sa gandideze pentru presedintie) a aparut la Divertis Mall asta seara depanand amintiri din tineretea lui de profesor de sport la Niculitel. (La care nenea care sta cu berea in mana pe canapea, in fata televizorului se gandeste „Unde’o fi asta? Ia sa’l pun pe fi’miu sa caute”. Si asa explodeaza Gugăl..)

Fireste, cum daca iesea afara se apuca de bautura cu respectabilii consateni, mister Antonescu statea in casa si citea, declarand ca perioada de sedere la Niculitel a fost perioada in care a citit cel mai mult.

Comentariul moderatorului a fost ca probabil niculitenii se impart in doua: cei care beau si cei care stau in casa si citesc. Ha! De parca atunci cand stai in casa nu poti bea in timp ce citesti. Sa fim seriosi..

Reclame

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on mai 10, 2009, in Bitter'sweet humour and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. eu cand ma gandesc la niculitel ma gandesc la vin, nu la carti. desi.. mai mult citesc decat beau. dar nah 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: