Regular stuff

In momentul de fata ar trebui sa lucrez pentru studiul de caz ce trebuie prezentat maine la ora de romana. Doar ca deocamdata romanul romanesc postbelic in legatura cu care trebuie sa’mi dau interesul nu ma atrage deloc. Asa ca stau cu freza pe bigudiuri (asortate la culoare cu pijamalele – mov), ascult Tina Turner – Golden Eye si aberez pe’aci. Pe la 5 si ceva o intind de’acasa la un coleg din grupa ca sa ne ocupam mai serios de studiu, sa punem de’o repetitie pentru evenimentul evenimentos de maine si, bineinteles, sa respect traditita de’a nu sta numai in casa cu o seara inainte de ceva de genul asta.

Mai pilesc o unghie, mai pun la cale de’o idee pentru intalnirea de vineri de la voluntariat, mai dau un strat de strugurel, mai iau o bucata de cozonac. Nasoala zi..

Doua lucrari azi.. Au trecut, s’au dus, nu le mai vreau. Rezultatul cred ca o sa fie bun. Fireste, se putea si mai bine, dar cum eu sunt o ametita care nu realizeaza ca unitatea de masura a acceleratiei nu e aceeasi cu cea a vitezei si se prinde abia dupa ce preda lucrarea cat e de toanta, rezultatele vor fi satisfacatoare, zic eu.

Dupa cum ziceam, maine – studiu de caz. Mai apoi imi mai bat capul doar in legatura cu ziua scolii. 🙂

Reclame

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on ianuarie 8, 2009, in Regular/Regulat and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: