Kitsch tricolor

Cam asa as defini ornamentele de craciun aplicate pe primaria din Niculitel. O perdea de lumini galbene deasupra balconului, un panou cu ‘La multi ani 2009’ pe balcon si stalpii de joc impodobiti in rosu, galben si albastru. Atatea luminite pentru a defini un kitsch neegalat nici de bancile tricolore ale lui Funar.

Pe strazi, insa..pauza. 2 ghirlande pe 2 stalpi in centru si..cam atat. Ce s-o fi intamplat cu ghirlandele din anii trecuti nu se stie. Cert e ca nu’s pe strada. Dar s-au dat bani si se consuma electricitate ca sa sclipeasca primaria in 3 culori.

Conform dictonului ‘Hai sa facem sa fie facut!’ primaria sclipeste. In rest, poate nu’s nici becuri normale pe unele strazi si’ti bagi degetele in ochi si galosii in gropi din cauza intunericului.

Trageti voi concluzii. Mie nu vreau sa mi se reproseze apoi ca’s subiectiva.

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Decembrie 7, 2008, in Regular/Regulat. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Se pare ca am ales bine in vara.Am ales un nou primar,independent.Incepe sa ne faca orasul frumos.La un oras de 80.000 de locuitori avem 5 brazi imensi frumos impodobiti in punctele principale ale orasului,doua orasele ale copiilor,mii de ghirlande,mii de lumini,patinoar si asa mai departe.
    Anul trecut insa,a fost un cacat.Nimic.Parca erai la sat.Cateva becuri in centru si un brad jerpelit cu cadouri dinalea din cutii,unele nici macar nu erau ambalate.La misto.
    A trecut.

  2. La noi au aparut intre timp luminite si pe strazile din apropierea centrului. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: