Dorel. O scurta istorie. Partea a II-a

Cum îl recunoşti pe Dorel. Semnalmente

E simplu. De regulă umblă în haită. Mai ceva ca fetele când se duc la baie. E întotdeauna cu băieţii lui şi cu încă câţiva puşti care îi admiră şi cărora le sunt idoli. Are telefon cu cameră foto şi mp3 player. Nu l-a interesat să-şi cumpere şi căşti pentru telefonul ăsta aşa că muzica o poate asculta oricine se întâmplă să fie prin preajmă, fie că vrea, fie că nu. Totul din generozitatea lui Dorel şi a amicilor săi.

Dorel bea bere din sticla PET de 2 litri, campat pe o bancă în parc pe timp de vară, iar dacă-i frig, pe la cineva pe-acasă.

E îmbrăcat întotdeauna îngrijit. La muncă poartă cea mai sexy dintre salopete, iar în timpul liber optează ori pentru pantalonii sport de la Adibas şi bluza Puna ori pentru blugii D&C şi geaca de la Naic, asortate mirobolant cu încălţările sport argintii sau galbene scoase de cei de la Reedok cu ocazia colecţiei toamnă-iarnă 2008. Nu-i lipsesc ochelarii de soare cu rame strălucitoare, indiferent că e vară, toamnă sau iarnă, că plouă, ninge sau e senin, că e zi sau noapte, că e înăuntru sau afară. Ca semnalment fizic mai poate fi oferită şi freza. E asimetrică de cele mai multe ori, cu vreo 3 kile de gel răsturnate peste sărmanul fir de păr şi-aşa îmbâcsit de fixativ şi fum de ţigară. Băiatul e vopsit în freză, apropiindu-se de ideea de metrosexual dacă şi-ar şi îngriji apoi podoaba capilară proaspăt spoită cu vopsea de la magazinul din colţul blocului.

Ca şi comportament, pe Dorel îl identifici simplu. Pui o fată îmbrăcată în fustă scurtă să se sacrifice şi să treacă prin faţa lui. Dacă fluieră şi vociferează, ţi-ai găsit omul. Dacă nu, încearcă la grupul de la colţul celălalt de stradă. E ca în bancurile cu moldoveni aflaţi la nuntă unde identifici mirele după treningul nou. Adică al naibii de uşor. Căci Dorel nu se ascunde după deget, asumându-şi acţiunile şi repercusiunile acestora. Nu îi este întotdeauna uşor să facă lucrul ăsta, dar e băiat mare şi trebuie să devină responsabil dacă vrea să aibă baftă la fete.

Aşa i-a explicat unul mai mare ca el: că fetelor le plac băieţii responsabili, dar răi. În concluzie, Dorel e băiatul perfect pentru oricine. Nu e sexy şi rău, dar e rău şi responsabil. Ofertă mai bună ca asta nu găseşti nici la Altex, deci săriţi, fetelor, până nu încep aştia să pună condiţii mai grele la credite. Până la urmă, ce dacă l-ai cumpărat pe Dorel în rate, ducându-l cu zăhărelul puţin câte puţin. Acum e al tău, nu?

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on noiembrie 11, 2008, in Bitter'sweet humour and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu