Hey girl, is he everything you wanted in a man?

Intrebare retorica, pentru ca eu chiar nu stiu ce vreau de la o persoana de sex masculin.

O regula primordiala ar fi totusi respectul. Si cred ca e una dintre putinele reguli care chiar merg generalizate la toata populatia feminina a planetei. Daca nu te respecta, poti incerca sa-l schimbi si sa-i impui respect. Dar, pana la urma, daca nu te respecta de la inceput, inseamna ca nu e persoana aceea facuta special pentru tine. Pana la urma, ce ti-e scris, in frunte ti-e pus, iar cel ce nu respecta sigur nu se afla la asa o inaltime.

Criteriul numarul 2? Good joke. Nu te poti axa dupa criterii. Pentru ca ceea ce-ti place la unele persoane, la unele varste, in anumite imprejurari..iti displace profund in alte circumstante.

Deci..de ce cautam perfectiunea axandu-ne pe anumite reguli si principii? Perfectiunea e de multe ori in fata noastra, iar noi o tot cautam, bifand si taind criterii si doleante de pe listuta neagra. Sfarsim obositi, alaturi de o persoana care intruneste majoritatea conditiilor, dar care ne enerveaza teribil. Si-atunci intervin toate baiurile. Tu te sictiresti, el se sictireste. Tu minti, el minte. Voi va certati. Si numai dragoste nebuna si amor ghebos nu mai e ce e intre voi. Ramane doar o perfectiune obosita, care nu te mai surprinde de ceva vreme incoace deja. Dar poate ca intr-o societate ca a noastra, exact asta ne trebuie si poate exact dupa asta tanjim. Pacat numai ca ucidem pasiunea..

Reclame

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on august 16, 2008, in Regular/Regulat. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: