Demonizand placerea

„Am invatat sa demonizam placerea si sa ne temem de sentimentele noastre”

Am gasit citatul in descrierea cartii „Chocolat” a lui Joanne Harris. Scurt si la obiect, e exact definitia societatii in care ne-am obisnuit sa traim. Negand orice traire simpla ne convertim in fiinte plate, obisnuite sa respire si sa traiasca fara a sti de fapt ce inseamna asta. Avem intotdeauna nevoie de scopuri precise dupa care sa ne ghidam existenta, fara sa realizam ca de fapt viata e cea care te alege pe tine, iar tu nu poti decat sa mergi pe cararea care iti este deschisa in fata. Renegam bucuriile simple care ar trebui sa ne umple de incantare la fiecare pas, preferandu-le pe cele pe care de multe ori nu le intelegem, dar sunt in trend. De ce sa nu ne bucuram de un zambet, de un copac inflorit, de un paharde vin bun? Poate ar fi mult mai bine decat sa ne bucuram ca Romania a facut egal cu Franta sau ca am mai luat un examen..

About cowish

implicata de multe ori in mai mult decat pot duce..ca tot romanu'.. in rest, oama inclinata spre vacisme cu cei care merita.

Posted on Iunie 11, 2008, in Sweet Stuff. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Cipalaul care rullzzzz

    mai, nui kiar asa mai, adik depinde cum vezi lucrurile…si sa nu te iei de egalu’ Romaniei cu Franta ca sincer nu am mai avut de mult o bucurie, si aici ma refer la romani in general…asa ca macar sa ne mai bucuram si noi cand mai scoatem un rezultat bun cu nationala…ca-n rest…nu sunt multe motive…cat despre faptu ca ca poti sa gasesti un motiv de bucurie in micile placeri ale vietii…ai dreptate..da astea nu o sa te aduca in culmea bucuriei…astea sunt asa…sa te mai tina ocupat si sa nu cazi in depresia de zi cu zi..eu cred ca nu poti sa traiesti din asta…iti trebe o kestie serioasa ca sa te faca pe de-a dreptu’ serios…cum ar fi egalu’ Romaniei cu Franta :P…vezi problem solved…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: